PERSONAL MENTOR
Soms loop je vast in het leven, zit vast in malende gedachten of loopt steeds tegen (dezelfde) angsten of gevoelens aan. Dat gevoel vast te zitten weet niet meer hoe nu verder. Op die momenten kan het fijn zijn als er iemand zonder oordeel naar je luistert, dat er wordt meegekeken en gedacht op een manier die bij JOU past. Iemand die op een holistische manier naar de dingen kijkt. Waar je waardevolle inzichten en kennis uit kunt halen waar je actief mee aan de slag kunt gaan. Mijn trajecten zijn kort en krachtig. Ze brengen je bij de kern en geven je innerlijke rust.

Wat is een Personal Mentor?
Als persoonlijk mentor, begeleid ik jou in het onderzoek naar jezelf op emotioneel en mentaal niveau, zodat jij loslaat wat je niet meer dient en gaat doen waarvoor jij hier bent! Door mijn sterk ontwikkelde intuïtie, kennis en ervaring ben ik in staat snel tot de kern te komen. Dit kan soms best emotioneel en confronterend zijn, maar is altijd vanuit een liefdevol hart. Met deze persoonlijke (online) één op één sessies komen we samen tot inzichten en oplossingen.

Jouw eerste Mentor Sessie
Tijdens je eerste mentor sessie plannen we 90 minuten in waarin onder andere jouw aanleiding, blokkades en doelen in kaart worden gebracht. Dit wordt een persoonlijk raamwerk waarin ik je leer kennen.
Hierin deel je onder andere wanneer de klachten zijn begonnen of waar je verbetering op wilt zien. Het kan zijn dat je overspannen bent, stressklachten en burn-out ervaart, maar ook een laag zelfbeeld, niet kunnen loslaten, perfectionistisch zijn, geen keuzes kunnen maken voor jezelf zou het onderwerp kunnen zijn waar je mee worstelt. Maar misschien weet je het niet precies maar ervaar je steeds vaker negatieve gevoelens of blokkades. Wat het ook is, je bent welkom bij mij.

Bij losse sessies voeren we een (online) gesprek, bij een traject ontvang je ook persoonlijke opdrachten en/of doeltreffende oefeningen die volledig bij jou aansluiten en of wandelen we in de natuur.

Mentor Traject // 5 sessies
1x uitgebreide intake sessie van 90 min
4x vervolg sessie om de twee weken
Huiswerk en praktische oefeningen
Gedurende traject contact per mail en whatsapp voor al je vragen en moeilijke momenten.

Per sessie van één uur en 15 minuten betaal je € 110,00 exclusief BTW
5 Sessies Investering in jezelf € 525,- exclusief BTW

Meer info? Mail mij op nataschavanderlinden@gmail.com

Een GRATIS en vrijblijvend kennismaking video call van 15 minuten inplannen om jouw vragen te bespreken?
Mail mij.

Dit zijn particuliere tarieven. Sessies kunnen ook zakelijk worden gegeven aan ondernemers en bedrijven. Mail mij voor meer informatie. Zakelijke informatie vind je op hier.