Heb je af en toe behoefte aan een dag rust en bezinning en zin om even uit de dagelijkse hectiek te stappen? Of heb je bij ons of elders een mindfulness training van 8 weken gevolgd en wil jezelf weer onderdompelen in de mindfulness meditatie en yoga? Neem dan eens deel aan een mini retraite dag.
Een mini retraite geeft je de kans om de helende en ontspannende werking van stilte te ervaren te midden van je dagelijkse, vaak drukke bestaan. Deze dag wordt georganiseerd op de mooie landelijke locatie De Zoete Geest te Linden aan de Kraaijenbergse plassen. Bij mooi weer zullen we veelal buiten in de natuur vertoeven.

Het is een dag van stilte waarin je wordt uitgenodigd om thuis te komen bij jezelf en te rusten op het punt waar jij nu staat in je leven. Dit biedt ruimte aan creativiteit en nieuwe inzichten. Deelnemers worden verzocht om niet te spreken zodat ieder de aandacht bij zichzelf kan houden. Dit is voor sommigen geheel uit de comfortzone.  Het is een bijzondere ervaring om te midden van anderen stil te zijn en uiteindelijk levert veel innerlijke rijkdom, nieuwe inzichten en rust op. In de stilte komen we los van onze gewoontepatronen, gedragingen en de doe-modus en ervaren we de Zijns modus. De lunchpauze brengen we ook zoveel mogelijk in stilte door.

Het programma bestaat uit een stiltewandeling, muziek, inspirerende luister verhalen, visualisaties, verschillende yoga oefeningen, meditaties, klankontspanning en soms ook creatieve oefeningen en of schrijf,- en leesopdrachten waarbij steeds opnieuw de uitnodiging is om je persoonlijke ervaring ongecensureerd toe te laten. Aan het eind van de middag zal gereflecteerd worden op de ervaringen.

Mini Retraite Stilte dag

  • Voor ieder die behoefte heeft aan een dag van rust en bezinning
  • Groepsomvang minimaal 4 personen, maximaal 8
  • 1 x per maand op de 2 e vrijdag van november tot en met april,
    van 10.15 tot 16.15 uur
  • Locatie: De Zoete Geest, De Geest 4, 5439 NJ Linden
  • Kosten: € 69,00 inclusief thee, water, fruit en lunch
  • Ervaring met yoga/mindfulness/meditatie is niet vereist

Aanmelden MAIL of telefonisch 06 49174029
Kijk in de Agenda