Tijdens een retraite kom je helemaal tot rust. Alles staat in het teken van ontspanning, bezinning, ervaren en opladen voor meer innerlijke rust, veerkracht en vitaliteit  'The Mindful Way'. Laat alle stress los, kom genieten en krijg meer focus en helderheid

Ja, ik wil deelnemen aan een Mindfulness Retraite

Dag Retraites

Yoga - Mindfulness Meditatie - Wandelingen - Klankontspanning

bos-water

Lente Retraite

Mindfulness Meditatie - Wandelingen - Creativiteit - Yoga - Klankontspanning

Heb je af en toe behoefte aan een dag rust, bezinning en inspiratie? En heb je zin om even uit de dagelijkse hectiek te stappen? Wil je leren hoe je stress de baas bent? Neem dan eens deel aan een retraite van één dag en kom ervaren hoe het voor je is. Een mini retraite geeft je de kans om de helende en ontspannende werking van stilte te ervaren te midden van je dagelijkse, vaak drukke bestaan. We werken o.a. met yoga lifestyle en mindfulness meditatie. Deze dag wordt georganiseerd op de mooie landelijke locatie van De Zoete Geest te Linden en bij mooi weer buiten in de natuur. Tussen de middag lunchen we samen in het Zoete Geest café. Lees meer

Voor iedereen die behoefte heeft om zich onder te dompelen in rust, schoonheid, de natuur en creativiteit organiseren we in de lente een weekend retraite op 6,7 en 8 april (vol geboekt) en op 4, 5 en 6 mei 2018 (vol geboekt). We verblijven in het prachtige Land van Cuijk op de afgelegen boerderij van De Zoete Geest te Linden. Te midden van een bosrijke landelijke omgeving en de prachtige Kraaijenbergse plas geniet u van de rust en de stilte.

Lente Retraite
Drie daags verblijf op De Zoete Geest
De retraites bieden je de mogelijkheid om enige dagen de rust en de stilte op te zoeken en intensief met meditatie bezig te zijn. Je neemt tijd om te leven in aandacht, in verbinding met jezelf, met de stilte en de natuur. Je leert om Mindfulness in je dagelijkse leven toe te passen. Ervaren met of niet met Mindfulness, iedereen kan deelnemen aan deze retraites.

Programma
Tijdens de lente retraite werken we met de thema's die voor jou relevant zijn op dat moment. We maken tijdens deze dagen gebruik van de natuur, creativiteit, yoga, de adem, mindfulness en heartfulness.
Elke morgen ontbijten we in stilte en daarna maken we een stiltewandeling in de prachtige omgeving van de Kraaijenbergse plassen. Tijdens de wandeling is er een geleide mindfulness meditatie, een creatieve sessie en een simpele yoga adem oefening. Voor en na de lunch zoekt ieder een rustig plekje op en schrijft zijn of haar ervaring op van de stiltewandeling. In de middag komen we bijeen in de tuinzaal voor de mindfulness les en een reflectiemoment. Voor het avond eten kun je de tijd naar eigen behoefte invullen - in stilte met jezelf of in contact met de mede deelnemers. Op vrijdag en zaterdag avond is er wederom les in de tuinzaal. Deze lessen eindigen steeds met een ontspannende klankschaal sessie. Het programma start op vrijdag 10.30 uur en duurt tot zondag 16.00 uur.
All in Kosten: 295,- per persoon
3 Stilte wandelingen / Meditatie / Creatieve Sessie
4 Mindfulness Meditatie/ Yoga lessen
2 Klankschaal sessies
2 Overnachtingen
2 Ontbijt
3 Lunch
2 Avond eten
Onbeperkt thee / water
(overige eten / drinken te verkrijgen in het tuincafé tegen betaling)

Retraite 2019 zal plaats vinden in de Mei vakantie

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via MAIL