Lichter Leven Lifestyle – Online training

Ontvang 8 weken lang een email met daarin tips en tools voor een lichter leven, 

voorkom STRESS & BURN-OUT en stel al je vragen tijdens een skypecall van 30 minuten!

Ben jij ambitieus en was afgelopen jaar weer eens druk, druk, druk? Zoals gewoonlijk, met een overvolle agenda en heel veel stress?
Heb je eigenlijk het gevoel nergens echt aan toe te komen omdat je overloopt door de stroom aan informatie op het internet? De constante onderbrekingen van sociale media of de telefoon? Maar ook door je eigen enthousiasme omdat je het allemaal zo leuk en interessant vindt? Krijg je dan nog meer stress omdat je amper aan het echte werk toekomt en dat wat je wel voor elkaar krijgt, eigenlijk altijd nog beter moet, nog perfecter moet? En naast dat alles heb je ook nog je gezin, waar je voor holt, rent en vliegt…

Heeft dat alles voor een vol hoofd, een vermoeid lijf en een hele hoop spanningen en stress gezorgd? Waarbij je amper aan jezelf toe bent gekomen de afgelopen tijd? En merk je dat je het negatieve stemmetje in je hoofd wel erg vaak van zich laat horen?

Mindfulness

Ergens besef je wel als je zo doorgaat het ten koste gaat van je gezondheid. Je negeert de signalen…geen tijd! Maar als je eerlijk bent merkt je dat nu al het ten koste gaat van je gezondheid, je relaties en je werk/bedrijf… Wil je dat nu eens echt anders aanpakken?

Doe dan mee met het Online Programma Lichter Leven.

Simplefy – Mindful -Vitaliteit – Creativiteit

Het gaat ervoor zorgen dat je écht iets gaat opbouwen en dat je weer tot innerlijke rust komt wat zowel privé als je werk ten goede komt!

In 8 weken ga je praktisch aan de slag en werk je aan opdrachten over

Wat is een Lichter Leven Lifestyle en hoe voorkomt het Stress – Burnout? Stress en Stressfactoren. Goed voor jezelf zorgen, rust inbouwen, hoe doe je dat? Simplefy je leven! Keuzes leren maken en Innerlijk leiderschap aanboren om gedachten te sturen.

Jouw Passie 

 

Wat leer je met een Lichter Leven Lifestyle?

Je leert bewust te worden dat alles begint bij jezelf. Dat jouw gezondheid en jouw succes afhankelijk is van de relatie die je hebt met jezelf.

Je gaat ontdekken dat je door het cultiveren van een Lichter Leven lifestyle jij jezelf je leven terug geeft.

Je leert de kwaliteit van jouw dagelijkse leven te verbeteren, minder stress, meer rust, meer genieten, minder moeten.

Je leert KEUZES maken en je leven te versimpelen zodat je alleen nog maar dingen doet waar je volop kan genieten, focust op waar jij blij van wordt. Innerlijk rust, minder afleidingen van buitenaf zodat je alle ruimte en tijd voor hebt de dingen en de mensen die echt belangrijk voor je zijn. Geen snel trucje, maar een hele waardevolle levensinstelling waar je jouw gezondheid en geluk aanmerkelijk door vergroot.

EN

Je hoeft het niet alleen te doen!

Voor Wie?

Lichter Leven Lifestyle is geschikt voor jou als je …

 • veel stress in jouw leven ervaart
 • niet altijd lekker in je vel zit
 • soms veel piekert en gespannen bent
 • steeds vaker vermoeid bent
 • perfectionistisch bent
 • geleefd wordt door je agenda, sociale media, to-do-list en mensen om je heen
 • het moeilijk vindt om rust in te bouwen tijdens je werk
 • als de balans tussen werk en privé uit verhouding is
 • beseft dat je zo niet langer door kunt gaan
 • echt iets wilt gaan opbouwen voor de lange termijn
 • bereid bent om tijd en energie vrij te maken om de diepte in te gaan
 • een open houding hebt en open staat voor verandering
 • bereidt bent het proces aan te gaan

 

Wil je weten hoe het werkt?

 

Deze online training start elke maandag en duurt 8 weken. Je ontvangt dan iedere week een inspirerende mail met tips, tools en huiswerk opdrachten. Je bent niet verplicht het huiswerk in te sturen maar het kan wel. Je ontvangt dan feedback. Daarnaast plannen we een skypecall in van 30 minuten waar je al je vragen kunt te stellen.
Zie agenda voor data