Groen Gezond Vega: De Groene Tafel

Onder de noemer De Groene Tafel organiseren wij Table d’hôte diners

De table d’hôte vindt haar oorsprong in Frankrijk. Volgens goed Frans gebruik kunnen gasten van een Chambre d’hôte aanschuiven aan de tafel van de gastvrouw voor het diner. De gastvrouw serveert dan doorgaans een dagmenu voor een vast prijs. Ofwel, je eet wat de pot schaft.

Het leuke is bij dit concept dat gasten bij elkaar aan een tafel komen te zitten en dat brengt vanzelf interactie met onbekende lotgenoten op gang. Een goede manier om nieuwe mensen te ontmoeten en te verbinden.

Ook vragen we gastdocenten om te komen koken. Zoals Studio Gember. 

De eerste diners vinden elke vrijdag avond plaats in juli. Aanvang 18.00 uur. € 25,00 p.p.
Vooraf inschrijven is een must. Dat kan via whatsapp op 06 401 74 209

KOOK WORKSHOP

In de sfeervolle, landelijk gelegen keuken van De Zoete Geest kun je samen met vrienden en vriendinnen, collega’s of familie een gezellige en heerlijke vegetarische culinaire middag of avond beleven. Samen koken en samen dineren. Bijvoorbeeld als vrijgezellen avond, teamuitje met collega’s, een familiedag, het vieren van een jubileum of verjaardag. Beleving en gezelligheid staat bij ons voorop. 

Vanaf 8 personen kun je terecht voor vegetarische kookworkshops of high tea workshop op maat. We werken met puur, lokaal en seizoen gebonden producten. De workshop duurt 3,5 a 4 uur.

Tarieven

Kookworkshop 3 gangen € 52,50

Kookworkshop 4 gangen € 62,50

Prijzen zijn inclusief: Gebruik van keuken materialen, begeleiding, workshop, eten, drankjes, koffie/thee en de recepten. 

Met minder dan 8 personen? Voor 6 of 7 personen geldt een tarief van € 65,00 per persoon voor 3 gangen en € 75,00 voor 4 gangen.

 

 

Wij vinden duurzaamheid, dierenwelzijn en milieu heel belangrijk. Daarom koken we bij  vegetarisch en veganistisch en kiezen we voor producten en materialen die de natuur niet belasten. Hiermee proberen wij een positieve bijdrage te leveren aan een eerlijke en gezonde wereld en de toekomst van onze kinderen.